AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:09:2022 15:35
En klub i krise: "En af de mest kriminelle nedgraderinger i PL's historie"

Transfervinduet er slut, og det blev ikke til meget aktivitet i Leicester, som i stedet måtte vinkel farvel til Kasper Schmeichel


Leicester tabte to kampe ud af to mulige denne uge, og Rodgers & Co. ligger sidst i Premier League.

I denne uges udgave af PL Showet blev problemerne i Leicester også vendt.

Her blev det bl.a. til en snak om Kasper Schmeichel, som ikke er blevet erstattet. 

- En af de mest kriminelle nedgraderinger i Premier Leagues historie er at gå fra Kasper Schmeichel til Danny Ward på den målmandspost, siger Clark James og tilføjer: 

- Jeg kan godt lide Danny Ward, og han er sikkert en dejlig dreng, god mod dyr og alt det der, men han er simpelthen ikke så god til at tage så stor en post fra en Leicester- og Premier League-legende som Schmeichel.

- Og det er uden klaphat og alt muligt andet. Kasper Schmeichel har set bedre dage end sin sidste sæson i Leicester, ingen tvivl. Men der er så meget på banen, omklædningsrummet og hele hans aura, som ikke er fyldt ud - og det er på et i forvejen svækket Leicester-hold. Det er problematisk, slutter Clark James.

Lyt til denne uges udgave af PL Showet her:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE