Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:09:2020 16:59
En kendelse efter slutfløjtet: Her er reglerne

Dale Johnson fortæller, hvad der ville ske, hvis der kommer en situation, som man så i kampen mellem Brighton og Manchester United.


Det er sjældent, at en dommer kommer med et slutfløjt to gange på en kamp, men det var tilfældet i dagens kamp på Amex Stadium.

Dagens dommer Chris Kavanagh fløjtede først efter et hovedstød fra Harry Maguire, hvorefter flere Manchester United-spillere appellerede får hånd på bolden. 

Dommerne i VAR-rummet så nærmere på situationen og tildelte efterfølgende et straffespark til gæsterne. Efter Bruno Fernandes' scoring fløjtede han kampen af for anden gang.

Dale Johnson fra ESPN, der kender alt til VAR-reglerne, gør det klart, at man kan tildele et straffespark, selvom dommeren har fløjtet kampen af:

- VAR er som en assistentdommer - hvis en assistentdommer indikerer, at der er sket en forseelse, som er sket før dommeren fløjter, så kan dommeren stadig dømme forseelsen, så længe dommeren ikke har forladt banen.

- Hvis det sker, så skal VAR øjeblikkelig informere dommeren, som kan stopperne fra at forlade banen. Forseelsen skal håndteres som alle andre VAR-kendelse.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED