AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2019 12:06
En ind, to ud: To Tottenham-spillere kan indgå i Sessegnon-handel

Tottenham vil have Ryan Sessegnon, men Spurs har også to spillere, som Fulham har et godt øje til.


Tottenham kommer stadig nærmere en aftale med Fulham om Ryan Sessegnon, og nu skriver også The Telegraph, at der har været et gennembrud i forhandlingerne.

Spurs ventes at betale £20 millioner plus bonusser for den unge Fulham-spiller, som blot har ét år tilbage på sin kontrakt med The Cottagers.

De penge forventes Fulham så til gengæld til at bruge på Tottenham-spillerne Josh Onomah og Georges-Kevin Nkoudou, som begge er blevet efterladt i England, mens resten af Tottenham-truppen er draget til Asien på pre season tour.

Det fremgår ikke, om der kan blive tale om en eventuelt byttehandel mellem de to klubber, men The Telegraph skriver, at Fulhams interesse i de to spillere har hjulpet forhandlinger om Ryan Sessegnon godt på vej.

Trods interesse fra Manchester United og en række udenlandske klubber skulle den 19-årige kantspiller, som også kan spille back, hele tiden have foretrukket Tottenham, da han vurderer sine chancer for førsteholdsfodbold størst under Mauricio Pochettino.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED