AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:09:2022 16:52
"En ideel spiller": Juventus vil handle i Premier League

Juventus' nuværende forfatning kalder på forbedring.


Juventus har fået en rædsom start på denne Serie A-sæson, set ud fra klubbens egne forventninger, og det kan tvinge klubben ud på transfermarkedet i januar, hvis man skal nå at rette op.

Selvom der blot er spillet syv runder i denne sæson, så halter Den Gamle Dame allerede langt efter. Atalanta er i øjeblikket nummer et med syv point mere end Juventus, der roder rundt som nummer otte, hvilket er fuldstændig uhørt i Torino-klubben.

Man ønsker naturligvis forandring på Massimiliano Allegris mandskab.

En af de positioner, der kalder på forstærkning er på højre back, og problemet kan muligvis løses med hjælp fra Premier League, skriver Football Italia.

Mediet skriver nemlig, at klubben har udset sig Leicesters Timothy Casagne som den ideelle spiller.

Castagne er aldeles godt bekendt med Serie A, idet han tilbragte tre år hos Atalanta, inden han i 2020 skiftede til Leicester.

Den 26-årige belgier er for nuværende involveret i en nedrykningskamp med Leicester, der har set ustabile ud i denne sæson under Brendan Rodgers, der i den grad må betegnes som værende fyringstruet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE