AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:08:2019 14:23
En god start: Arsenal vil kæmpe med om Premier League-titlen

I Arsenal er der store ambitioner og en drøm om at kæmpe med om Premier League-titlen.


To kampe er endt med to sejre.

Dermed kunne Arsenal ikke have fået en bedre start på Premier League-sæsonen, og efter et flot transfervindue er der nu store armbevægelser i London-klubben.

I et interview med BBC fortæller, at Josh Kroenke, søn af Arsenal-ejer Stan Kroenke, at klubben vil sigte efter at skulle kæmpe med om mesterskabet denne sæson.

- At kæmpe med om Premier League-titlen er altid vores mål. Det er det, vi snakker om konstant, fortæller han.

- Baseret på styrken af ligaen, hvilket er den bedste i verden, hvis man kæmper med om Premier League-titlen, kæmper man også for andre trofæer – om det så er Premier League-titlen, FA Cuppen eller europæisk sølvtøj, så går vi efter det hele.

- Men vi ved, at det er en proces, som ikke bliver nem, og vi ved, at det kræver en masse arbejde. Vores arbejde er allerede startet, og jeg er begejstret for at være med i gruppen og jagte de mål, vi har.

Allerede i den kommende runde er der topbrag i Premier League, når Arsenal på andenpladsen tørner sammen med Liverpool på førstepladsen. Kampen spilles på Anfield lørdag aften.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED