AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 16:13
En frygtindgydende duo: Liverpool har taget kontakt til Koulibaly-agent

Liverpool har forhørt sig om muligheden for at bringe Kalidou Koulibaly til klubben denne sommer.


I løbet af det seneste år har Virgil van Dijk formentlig etableret sig som verdens bedste midterforsvarer, og gennem den tid har han haft skiftende makkere i det centrale forsvar hos Liverpool.

Både Dejan Lovren, Joe Gomez og senest Joel Matip har med succes dannet stopperpar med den hollandske landsholdsspiller, men til næste sæson kan det måske være en helt anden spiller, der skal spille ved siden af Virgil van Dijk.

Liverpool har således holdt indledende samtaler med Kalidou Koulibalys agent med henblik på et muligt skifte til Anfield i sommerens transfervindue.

Det rapporterer lokalavisen Il Mattino, der dagligt udkommer i Napoli.

Forsvarsspilleren er længe blevet rygtet til Manchester United, men Napoli er ikke meget for at sælge sin forsvarsstyrmand, og prisen for ham kan meget vel ende med at blive £107 millioner, hvilket i givet fald vil gøre ham til verdens dyreste forsvarsspiller.

Om Liverpool i sidste ende kommer til at bruge penge på Kalidou Koulibaly er ganske uvist, men der er vist ingen tvivl om, at senegaleseren og Virgil van Dijk lyder som et frygtindgydende duo.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED