Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:05:2020 18:25
En app skal skabe stemning: Fans kan synge, råbe, pifte eller klappe

Tre Premier League-klubber har diskuteret muligheden for at gøre brug af en app, der kan skabe stemning på tomme stadioner.


Hvis Premier League-sæsonen genoptages, bliver det efter alt at dømme uden tilskuere – og derfor kommer der til at mangle stemning på lægterne. Men det kan en tysk app måske råde bod på.

Daily Mail skriver således, at flere Premier League-klubber kan komme til at tilbyde sine fans en mulighed for at sende virtuelle klapsalver eller tilråb hjemme fra stuen.

Appen er lavet af en tysk teknologivirksomhed, som blandt andet har gjort det muligt at bruge forskellige lydniveauer for hjemmeholdets og udeholdets fans, så der kan skabes en fordel i at være hjemmehold, selvom der spilles uden tilskuere på stadionet.

To tyske Bundesliga-klubber har testet appen, der giver fansene mulighed for fire ting.

● At klappe
● At råbe
● At synge
● At pifte/buhe

Indtil videre har Liverpool, Manchester City og Arsenal ifølge den engelske avis snakket med den tyske udvikler med henblik på at kunne tilbyde appen til sine fans.

Appen kan klare op mod en million fans, og der er maksimalt ét sekunds forsinkelse, inden fansenes valg i appen er nået frem til stadionet, hvor lyden kan bringes i højtalerne.

Sky Sports og BT Sports, der står med størstedelen af rettighederne til at vise Premier League i Storbritannien, har tidligere diskuteret muligheden for at bruge falsk stadionlyd.

Denne app kan dog vise at være mere effektiv.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE