AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:07:2019 14:48
En and: Rygtet om franskmand til Newcastle skydes ned

Flere engelske journalister skyder historien om, at Bruno Genesio er på vej til Newcastle ned.


Tidligere i dag gik der pludselig et rygte om, at Bruno Genesio var i Newcastle for at forhandle en kontrakt på plads, og at han derefter ville overtage posten som manager i Premier League.

Meldingen kom fra den franske avis, Le Progrès, men det tilsyneladende bare end and.

Efterfølgende har en række journalister med et stort kendskab til Newcastle tjekket op på historien hos deres kilder, og her vækker Bruno Genesio ingen genklang.

Blandt andre kan Aaron Stokes berette, at han har været i kontakt med en fransk kilde, som har bånd til Bruno Genesio, og her var det bestemt ikke muligt at få historien fra Le Progrès bekræftet.

Damien Spellmann, som arbejder for Press Association og beskæftiger sig med nordøstlige hold, har fået historien afkræftet af to forskellige kilder, og dermed kan det sagtens tyde på, at der ingen sandhed er over rapporten fra den franske avis.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED