AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:04:2020 15:44
En æra slutter før tid: Klopp vil ikke fuldføre Liverpool-kontrakt

Det tyske fodboldforbund vil have Jürgen Klopp, og han vil angiveligt også gerne være landstræner - og derfor vil han ikke fuldføre sin kontrakt med Liverpool.


Kontrakten med Liverpool er gældende til sommeren 2024, men Jürgen Klopp er der sandsynligvis ikke så længe.

Det er den troværdige, tyske journalist Christian Falk ret overbevist om.

Han fortæller, at han ikke regner med, at Jürgen Klopp er manager for Liverpool i de næste fire år. Grunden dertil er blandt andet, at tyskeren vil have opnået alle sine mål med Liverpool, hvis han vinder Premier League.

Det vil han med al sandsynlighed opnå i denne sæson.

Men derfor er det ikke sikkert, at Jürgen Klopp allerede smutter efter denne sæson. Christian Falk beretter nemlig, at tyskeren vil blive så længe, at der er en udfordring som Liverpool-manager.

Der er dog imidlertid ingen tvivl om, hvad Jürgen Klopp gerne vil i fremtiden. Han vil være tysk landstræner.

Og hvis man skal stole på Christian Falk, er der absolut ingen tvivl om, at det tyske fodboldforbund vil have fingrene i den tidligere Dortmund-træner – og journalisten er også helt sikker på, at Klopp er interesseret i at få det job.

På nuværende tidspunkt er det dog stadig uvist, hvornår Jürgen Klopp vil forlade Liverpool, men noget tyder altså på, at klubben skal forberede sig på, at han ikke er i klubben i mange år fremover.

Jürgen Klopp blev ansat hos Liverpool i oktober 2015.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED