AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 17:59
Emery joker: Guendouzi skal klippes

Unai Emery er ikke i tvivl; Matteo Guendouzi skal klippes for at slippe for hårdhændet behandling.


Matteo Guendouzi var med rette særdeles utilfreds over behandlingen fra Marouane Fellaini i gårdagens interne opgør mellem Arsenal og Manchester United på Old Trafford.

Her rev belgieren nemlig i franskmandens hår, og det resulterede i, at Guendouzi faldt bagover. Fellaini slap dog for hverken gult eller rødt kort, og nu kommenterer Unai Emery på sagen.

- Jeg tænker, at det bedste for Matteo før næste kampe må være at klippe sit hår, så problemet forsvinder, joker Emery ifølge the Independent.

Emery forklarer dog, at det også var sådan i sin tid som spiller, men at kameraerne nu fanger sådanne situationer.

- Da jeg selv spillede, var det det samme. Med alle kameraerne i dag og alle disse situationer i løbet af 90 minutter, bliver det opdaget. Nogle ting skal spillerne på banen selv finde ud af, og hvis det er skidt opførsel, så får de et kort. Det skete på banen, og det er mellem spillerne, siger Arsenal-træneren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED