AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2019 13:35
Emery afslører: Vil have engelsk kaptajn til at lede Arsenal

Når det - formentlig - står til Unai Emery at udvælge en ny anfører til den kommende sæson, falder valget formodentlig på én af truppens englændere.


Mens Arsenals ledelse for tiden afventer udfaldet af Laurent Koscielnys foreløbige strejke af klubben, er Unai Emery begyndt at overveje, hvem den fremtidige anfører for London-klubben skal være. 

Meget tyder nemlig efterhånden på, at Laurent Koscielnys dage i Arsenal er talte, idet han er blevet hjemme fra Arsenals Asien-tur for i stedet at forsøge at gennemtvinge et skifte til Frankrig og Ligue 1. 

Unai Emery fortæller imidlertid til Daily Mail, at hans fremtidige anfører meget vel kan blive en spiller med engelsk baggrund - samt at han kigger på nogle helt særlige egenskaber ved en kommende kaptajn. 

- For en kaptajn kigger på jeg erfaring og lederskab, dét at være et godt eksempel på og uden for banen, karakter og kommunikation med træneren og andre spillere, fortæller Unai Emery blandt andet. 

Emery arbejdede i sidste sæson med en såkaldt kaptajntrup på fem spillere, mellem hvem anførerbindet blev uddelt. Blandt disse fem kaptajnmuligheder skal der ifølge spanieren være minimum én engelsk spiller. 

- Jeg vil have én engelsk spiller blandt disse fem kaptajner - en engelsk spiller, der voksede op i vores akademi og som forstår de engelske værdier og den engelske ånd. Det er disse kvaliteter, vi er på udkig efter, slutter han. 

Det er endnu uvist, hvad fremtiden for den nuværende anfører, Laurent Koscielny, byder på. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED