AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 21:54
Emerson: Hazard skrev 'farvel' og forlod WhatsApp-gruppen

Emerson afslører, hvordan Eden Hazard tog afsked med sine holdkammerater via WhatsApp.


Eden Hazard fik i denne måned langt om længe sit drømmeskifte til Real Madrid på plads, og der var horder af mennesker, da belgieren blev præsenteret på Santiago Bernabeu.

Den belgiske superstjerne var uden tvivl en populær skikkelse i Chelsea både på og udenfor banen, og holdkammeraterne håbede stensikkert på, at Hazard ville blive hos The Blues. 

Det var dog som bekendt ikke tilfældet, og Emerson afslører, at det var en mærkelig fornemmelse, da Hazard tog afsked i Chelsea-spillernes WhatsApp-gruppe. 

- Den sidste aktivitet der har været i vores WhatsApp-gruppe var Hazards farvelbesked, sagde Emerson til ESPN Brazil ifølge The Mirror

- Han skrev farvel til os, og siden da har vi ikke vidst noget. Han skrev 'tak, jeg elsker jer, drenge', og bagefter stod der, at Eden Hazard har forladt gruppen. Jeg sagde til mig selv 'hold da op, han er faktisk skiftet'. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED