AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:07:2020 11:21
Ellers tak: Denne Premier League-klub vil Thiago ikke til

David Ornstein fra The Athletic fortæller til mediets podcast, at Thiago Alcantara ikke ønsker et skifte til Manchester City.


Chancen for at arbejde med Pep Guardiola og tjene en fed hyre, mens du vinder trofæer, plejer at være al den overtalelse, de fleste spillere skal bruge for at blive overbevist om et skifte til Manchester City.

Det gælder dog ikke Thiago Alcantara, da den 29-årige spanier ikke har nogen som helst interesse i at arbejde med Pep Guardiola eller skifte til Manchester City denne sommer.

Det fortæller den pålidelige journalist David Ornstein i sin podcast for The Athletic. Det betyder en mulig konkurrent mindre til Liverpool, for som Ornstein kunne berette mandag aften, er der en gensidig interesse mellem The Reds og Bayern München-teknikeren.

- Der er en gensidig interesse mellem dem (mellem Liverpool og Thiago, red.), men det er ikke ensbetydende med, at en handel kommer på plads. Mit indtryk er, at det er det økonomiske aspekt, der bliver afgørende, lyder meldingen af David Ornstein i øjeblikket.

I weekenden kunne Christian Falk, der er fodboldredaktør for Bild, også berette, at der går rygter om interesse fra Manchester United i Bayern-lejren. Thiago har kontraktudløb i 2021 og ventes solgt denne sommer. Han skulle allerede have taget afsked med sine holdkammerater i den tyske storklub.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED