AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:10:2022 13:24
Eksperts bud på kombineret Manchester-XI: Kun én United-spiller i spil

Robbie Savage giver sit bud på 11 startere fra de to Manchester-klubber.


Forud for kampen mellem Manchester City og Manchester United, er den tidligere Premier League-ekspert og nuværende Daily Mirror-klummeskribent Robbie Savage blevet bedt om at komme med den bedste kombinerede startopstilling med spillere fra de to Manchester-klubber.
 
Og her er der kun én United-spiller, Savage kunne overveje at stille med blandt de 11 startere, nemlig Jadon Sancho.
Jadon Sancho havde det svært i sidste sæson, men den engelske offensivspiller er kommet bedre med i denne sæson under Erik ten Hags styre.
 
22-årige Sancho var ikke med i Gareth Southgates seneste landsholdstrup, men han er absolut i spil til en VM-udtagelse, hvis hans nuværende formkurve bliver ved.
 
- Erling Haaland er et monster, som slår rekorder hver uge for Manchester City, men selv de mest frygtsomme kan blive tæmmet.
 
- Og hvis Erik ten Hag ønsker at slå sit navn fast, så vil en derbysejr på Etihad og at kunne stoppe den norske maskine være et stort skridt.
 
- Kortene på bordet; City er store favoritter denne weekend. Magtbalancen i Manchester er skiftet for første gang i mit liv, og i en kombineret City-United-XI ville hele holdet være blåt fra forsvar til angreb.
 
- Man kunne dog gøre en undtagelse, baseret på form fra før landskampspausen, i forhold til Jadon Sancho, som muligvis kunne slå Jack Grealish af holdet. 
 
Manchester City og Manchester United mødes søndag klokken 15.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE