Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Eksperter revser Liverpool-stjerne: "Dårligere og dårligere"

Af Emil Plovgaard
16.03.2023 Kl. 16:24
Præstationerne har været under niveau i denne sæson, mener de to eksperter.

De tidligere Premier League-stjerner Rio Ferdinand og Michael Owen er enige om, at Virgil van Dijk er faldet kraftigt i niveau.

Liverpool røg onsdag ud af Champions League efter et sammenlagt 2-6-nederlag til Real Madrid, hvor den første kamp blev tabt med 2-5 på Anfield.

I returopgøret var der mange Liverpool-spillere, der leverede under niveau, men Virgil van Dijk skiller sig ud som en af de mest i øjnenefaldende spillere – på en dårlig måde – lyder det i BT Sports-studiet efter kampen.

LÆS OGSÅ: Ændringer på vej i Hjulmands landsholdstrup

Og det har været kendetegnende for den hollandske midtstopper i løbet af hele sæsonen, mener de to eksperter.

– Der er perioder i ens karriere, hvor tingene ikke går efter planen. Men når kigger på fantastiske midtstopper i årenes løb, såsom John Terry, Jaap Stam, Vidic, Kompany, Sol Campbell, så kan jeg ikke huske, at de havde en hel sæson med nedture eller store perioder i en sæson, hvor de havde otte eller ni kampe, hvor de havde store problemer.

– Men holdets form har haft en indflydelse på det. Det er den ene ting, jeg vil sige det. Sommetider skal holdet omkring dig også præstere, og det har de ikke gjort på en måde, som ville passe til hans spillestil. 

Den tidligere Liverpool-angriber Michael Owen tilføjer:

– Når Liverpool spiller godt, har forsvaret ikke meget at lave. 

– Men problemet er, at man efterlader dem sårbare, og det ved vi alle, så det er en svær plads og position at spille på, hvis det ikke går godt for holdet. Han bliver blottet hver gang i øjeblikket i 1-mod-1-situationer. For han håndterer det ikke godt, og det bliver bare dårligere og dårligere, lyder det fra Owen i BT Sports-studie.

Liverpool har 16 dage til at hvile sig frem mod den næste kamp. Den spilles mod Manchester City i Premier League 1. april.

LÆS OGSÅ: Manchester United klar til at slå rekord i stjernehandel

Annonce