AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:03:2023 16:58
Ændringer på vej i Danmarks trup: PL-dansker bliver ikke klar

Premier League-danskeren bliver ikke klar i tide.


Det bliver ikke til debut på Danmarks A-landshold for Victor Kristiansen i de to kommende EM-kvalifikationskampe senere på måneden mod Finland og Kasakhtan.

Det fortæller Leicesters manager, Brendan Rodgers, på et pressemøde torsdag.

- Victor Kristiansen klarer den formentlig ikke. Vi havde håbet, at han ville blive klar, men han misser formentlig denne ene kamp.

- Han (Kasper Hjulmand, red.) havde sikkert håbet, ligesom os, at han var i stand til at spille. Men jeg har ikke talt med Kasper eller haft kontakt med ham.

- Jeg tror, vi var forhåbningsfulde i forhold til, at han ville blive kampklar, og det var også meldingen fra den lægelige stab. Men som ugen har forløbet, bliver han ikke klar.

- Så vi vil passe på Victor i landsholdspausen. Han bliver her og får behandling, siger Rodgers ifølge Leicester Mercury.

Dermed skal Hjulmand sandsynligvis finde en afløser, da Kristiansen indgik som en af de i alt 23 spillere, der tidligere på ugen blev udtaget til Danmarks landsholdstrup.

LÆS OGSÅ: Manchester United klar til rekordhandel med stjerne


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE