AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2022 14:17
Ekspert udpeger: Disse to danskere må være mest skuffede

Der er især to danskere, som må være skuffede over ikke at være en del af den danske startopstilling mod Tunesien, mener ekspert.


Kasper Hjulmand havde ikke de store overraskelser i den startopstilling, som kan præsenterede over en time før kampstart mod Tunesien.

Faktisk var det præcis den startopstilling, som vi her på plbold.dk havde vurderet som Danmarks stærkeste, som den danske landstræner satte sin lid til.

Som altid vil der dog være nogle spillere, der er skuffede over ikke at få en startplads, og ifølge fodboldekspert på TV 2, Jonas Hebo Goldmann, drejer det sig især om to danskere.

- Selvom specielt Lindstrøm også vil være ærgerlig, så tror jeg, at den dansker, der er mest ærgerlig, vil være Daniel Wass. Han har kæmpet med Rasmus Nissen, og der har været stor tvivl om, hvem af dem, der skulle starte i dag, siger Jonas Hebo Goldmann til TV 2.

Kasper Hjulmand har fem udskiftninger i kampen, og derefter kan både Wass og Lindstrøm sagtens komme i aktion undervejs i opgøret.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE