Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2020 16:55
Ekspert-quiz: Kan du nævne de 23 spillere, der har 450+ kampe i PL?

Det er søndag, og selvom der normalt ville være Premier League på programmet, skal du ikke snydes for en quiz.


Du kender formentlig de største og bedste spillere, der har været i Premier League gennem tiderne. Men har du også styr på, hvem der har spillet flest kampe?

Vi giver dig muligheden for at teste din viden om de spillere, der har en del Premier League-kampe på CV’et (faktisk rigtig mange). 

Ud fra hvilke Premier League-klubber de pågældende spillere har spillet i gennem karrieren, skal du forsøge at finde frem til de 23 spillere, der har spillet 450 eller flere kampe i Premier League. For god ordens skyld snakker vi altså fra Premier Leagues start i 1992 og frem til i dag.

Opgaven er simpel. Du skriver dit bud på en spillers EFTERNAVN i ’enter answer’-feltet. Hvis svaret er rigtigt, vil spilleren poppe op ud for de klubber, han har spillet i. 

Hvor mange rigtige kan du få? 

Har du mod på endnu en quiz, kan du forsøge at gætte Premier League topscorerne i de seneste 20 år. Den quiz finder du HER


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED