Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:08:2021 13:06
Ekspert om Manchester Uniteds angriberjagt: Vardy er et perfekt alternativ

Manchester United er fortsat på jagt efter en afløser for Edinson Cavani. Hvis det ikke lykkes klubben at sikre sig Erling Haaland, bør man i stedet gå efter Jamie Vardy. Det mener Lee Sharpe.


Manchester United forventes at præsentere en angriber i næste sommers transfervindue. Klubben er ude efter mange, herunder blandt andre 21-årige Erling Haaland.
 
Den tidligere Manchester United-spiller Lee Sharpe mener, at Ole Gunnar Solskjær bør købe 34-årige Jamie Vardy, hvis det ikke lykkes klubben at skaffe Erling Haaland.
 
- Jeg synes helt klart, de bør hente endnu en angriber. Jeg vil gerne, at man henter yderligere en, en 9'er, som kan score 20 til 25 mål i hver sæson. Selvom Cavani er verdensklasse, ved i, at han ikke kommer til at spille hver kamp, siger Sharpe til Daily Mirror og fortsætter.
 
- Rygterne går på, at Haaland først kan komme til næste år, så det får mig til at tænke to gange over, om de bør hente en allerede nu. Hvis der er nogen positioner, hvor United mangler bredde, så er det på 9'er-positionen. En som Vardy. Jeg ved ikke, om vi kan hente ham, men jeg synes, han er et perfekt valg i et par sæsoner.
 
Erling Haaland har fra næste sommer en frikøbsklausul hos Borussia Dortmund, der lyder på 75 millioner euro.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE