AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:09:2022 19:36
Ekspert om Arsenal: Det bør de sigte efter i denne sæson

Han nedtoner forventningerne til Arsenal.


Arsenal er kommet rigtig godt fra land i indeværende sæson i modsætning til sidste sæson.

Søndag fulgte klubben op på en god sæsonstart med en 3-0-sejr ude over Brentford.

Arsenal går til landsholdspausen på førstepladsen i Premier League. Noget, som ikke ret mange havde forudset, da sæsonen gik i gang.
Alan Shearer, som var med til at vinde Premier League med Blackburn i 1995, mener dog ikke, at Arsenal kan regnes som titeludfordrere endnu.
 
Shearer bibeholder forventningerne fra sæsonens indledning, og han gør dermed Manchester City til titelfavoritter. Foruden City, ligger også en række andre klubber foran Arsenal i forhold til kampen om Premier League-guld.
 
- Det har været en mærkelig begyndelse på sæsonen fra storklubberne. Liverpool er ingenlunde i nærheden af det niveau, vi ved, de kan være. Det samme gælder Chelsea, og de har gennemgået et trænerskifte.
 
- Manchester United fik en dårlig start, men er kommet fint igen. Tottenham er ubesejret og ligger i toppen sammen med Manchester City, siger Shearer til BBC.
 
Der venter Arsenal et svært kampprogram efter landsholdspausen, hvor ærkerivalerne fra Tottenham og Liverpool venter i de første to kampe.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE