AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:07:2022 09:59
Ekspert: "Ny Liverpool-signing minder om Coutinho"

Den tidligere Liverpool-forsvarer Jason McAteer drager paralleller.


Der er store forhåbninger og forventninger til det unge talent Fabio Carvalho, som Liverpool har hentet til klubben fra Fulham.

I sine 40 kampe for Londonklubben, blev det til 11 mål og otte oplæg, og nu skal han forsøge rytmen i Premier League hos The Reds.

Ifølge den tidligere Liverpool-forsvarer Jason McAteer, kan man drage paralleller fra Carvalho til Philippe Coutinho, der i sin tid hos Liverpool fra 2013 til 2018, brillerede.

- Han har meget talent. Vi så, hvad han kunne hos Fulham, og han er et godt emne med en masse potentiale.

- Jeg er ikke sikker på, han er helt klar (til at indgå i startopstillingen, red.), men han minder om Coutinho for mig, og han spiller også sådan, gør han ikke, spørger McAteer i et interview med LFC TV.

Positionerne er i hvert fald ens, for også Carvalho er offensiv midtbanespiller. Om Carvalho bliver Liverpools næste monstersalg må tiden vise.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE