AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:09:2022 15:49
Ekspert: Ny Arsenal-signing er en ‘gamechanger’

Han har været særdeles fremragende for Arsenal i denne sæson.


De bibelske paralleler står i kø i denne Premier League-sæson.

Arsenal har kunnet gå på vandet indtil videre, og det har klubbens nyerhvervelse Gabriel med efternavnet Jesus så sandelig også.

Søndag fortsatte den gode stime for Arsenal, der blot har lidt ét nederlag - til Manchester United - i indeværende sæson, da klubben på udebane slog Thomas Franks Brentford-mandskab med 3-0.

Og ifølge BBC-ekspert Alan Shearer, så er netop Gabriel Jesus en gamechanger for The Gunners.

- Gabriel Jesus har været fremragende, siden han ankom fra Manchester City og med sine fire mål og tre oplæg, er det kun Erling Haaland (11), som har været involveret i flere Premier League-mål, skriver den tidligere Newcastle-bomber for det britiske statsmedie.

- Vi har set, hvordan (Mikel, red.) Arteta har forvandlet (Granit, red.) Xhaka, som viste stor vilje og gå-på-mod mod Brentford, men for mig at se er Jesus den reelle gamechanger. Hans skifte blev set som en mulighed for at erobre en fast plads i startopstillingen, efter at han ofte blev placeret på bænken hos Manchester City, og den mulighed har han sandelig grebet indtil videre.

- Jesus er allerede en stor del af Arsenal-holdet nu. Det er ikke kun hans mål og kreativitet, der gør ham så vigtig, det er også hans utæmmelige enerig og løbevillighed bag forsvarskæderne, lyder det videre fra Shearer.

Arsenals fremragende sæsonstart betyder, at Londonklubben indtager førstepladsen i denne landsholdspause, hvor der er spillet syv runder af Premier League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE