AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:07:2022 18:20
Ekspert: "Liverpool kan diske op med overraskende signing"

Transfervinduet er ikke nødvendigvis afsluttet for Liverpools vedkommende, mener ekspert.


Liverpool Echo skrev i sidste måned, at præsentationen af den 18-årie Calvin Ramsay samtidig konkluderede klubbens transfervindue - i hvert fald på indkøbsfronten.
 
Ramsay blev i midten af juni Liverpools tredje tilgang, idet Darwin Nunez og Fabio Carvalho allerede forinden var skiftet til den mægtige klub fra Anfield.
 
Men den tidligere Aston Villa- og Skotland-manager Alex McLeish mener ikke nødvendigvis, at Liverpool er færdige med at handle ind.
 
- Der er intet, der kan overraske mig, hvad angår Liverpool. De er meget organiserede i deres rekruttering. Der var ingen, som havde hørt om Diaz (Luis Diaz, som Liverpool hentede i januar, red.), før handlen teknisk set var afsluttet, og han kunne skrive under dagen efter, siger McLeish til mediet Football Insider.
 
- Mané er væk, og det er slutningen på en æra. Vi må se, hvad der sker, men dét, som de er gode til, er, at når man ikke tror, der sker noget på Anfield, så sker der noget.
 
- Vi ved det ikke. Det er deres arbejdstilgang. Hvis de begynder sæsonen uden at hente endnu en spiller, så tror jeg, vi skal holde øje med, hvad der sker i januar.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE