AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2022 20:32
Ekspert: "Liverpool har et stort problem"

Det bekymrer den tidligere Arsenal-spiller.


Den tidligere Arsenal-spiller Paul Merson har noteret sig et stort problem hos Liverpool.

Holdets midtbane er nemlg slet ikke god nok til at konkurrere med Manchester City i den kommende sæson, skriver Merson i klumme hos Daily Star.

Merson har sine bekymringer omkring holdets kvalitet og bredde på midtbanen, hvor man, ifølge ham, er alt for afhængige af Fabinho.

Han mener ligeledes, at det ikke er godt nok, når en klub af Liverpools kaliber er afhængige af spillere som Fabinho, Jordan Henderson, James Milner og Thiago Alcantara på midtbanen.

Hvad angår øvrige muligheder på midtbanen, sår Merson også tvivl ved, om Curtis Jones er i stand til at spille minutter i de store kampe.

Om bredden og kvaliteten er god nok på Liverpool-mandskabet må tiden vise. Klubben begynder sin Premier League-sæson ude mod Fulham 6. august.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE