Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ekspert: Jeg kan kun se Harry Kane skifte til denne klub

Af Kasper Leif Pedersen
20.03.2023 Kl. 11:51
Eksperten mener, at han kun kan se Harry Kane skifte til én klub.

Harry Kane har i nogle sæsoner været kædet sammen med et skifte væk fra Tottenham.

Dog er de rygter intensiveret over de seneste uger, da den engelske landsholdskaptajn har kontraktudløb i sommeren 2024, og hvis Tottenham skal have noget mønt for deres stjerne, så skal et skifte til at blive realiseret.

Skiftet væk fra London-klubben har også været på det højeste blus her på det seneste, da han fortsat ikke har nogle trofæer at skrive på CV'et, hvor Tottenham nu har gået 15. sæsoner i træk uden sølvtøj.

Her har Harry Kane bl.a. været sat i forbindelse med Manchester United, hvor de skulle have den 29-årige angriber øverst på transferlisten, mens klubber som Real Madrid og Bayern München også har et godt øje til bomberen.

Og hvis man spørger den tidligere Premier League-angriber Frank McAvennie, så er der kun én klub, som han kan skifte til:

– Han (Harry Kane,red.) vil ikke forlade Tottenham for en lønnedgang. Hvorfor skulle Manchester United ikke betale for ham? De betalte for Cristiano Ronaldo, siger McAvennie til Football Insider og fortsætter:

– Hvis Manchester United vil have ham, skal de betale ham. Jeg tror, at han ville passe godt til United. Jeg forstår det bare ikke. Han er glad der, men jeg tror, at han ville passe ind i United, og jeg kan ikke se skifte andre steder hen.

– Han vil ikke skifte Manchester City, Liverpool, nej. Han ville være anstændig i Liverpool, men de vil ikke bruge så mange penge på ham og Bellingham, slutter McAvennie.
 
Harry Kane har scoret 270 gange i Tottenham-trøjen, som gør ham til klubbens topscorer. 
 

 

Annonce