Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:06:2022 16:36
Ekspert: Her er Jürgen Klopps bedste Liverpool-signing

Jürgen Klopps bedste Liverpool-signing blev gjort i 2018.


Jürgen Klopp har hentet spillere som Mohamed Salah, Sadio Mané og Virgil van Dijk til Liverpool.
 
For nylig forlod Sadio Mané klubben til fordel for FC Bayern München efter seks år på Anfield, men de to andre nævnte spillere er fortsat at finde hos The Reds.
 
Og netop Virgil van Dijk er Jürgen Klopps bedste signing som Liverpool-manager. Det mener den tidligere Arsenal-spiller og nuværende fodboldekspert Paul Merson, som har rangeret Liverpools fem bedste signings under Jürgen Klopp, som du kan se nederst i artiklen.
 
Merson beskriver Van Dijk som en "Rolls Royce" blandt samtlige forsvarsspillere i verden. Den hollandske forsvarskrumtap blev hentet til Liverpool fra Southampton for £75 millioner i 2018.
 
Virgil van Dijk har været en vigtig brik for Liverpool, og i sidste sæson var han atter afgørende efter en længerevarende skade. Hollænderens sidemakker var primært Ibrahima Konaté i den forgangne sæson, men hans position er til debat.
 
Joel Matip og Joe Gomez skal forsøge at vriste pladsen fra den franske midtstopper i den kommende sæson.
 
Mersons liste - De bedste Liverpool-signings:
 
5. Andy Robertson
4. Sadio Mané
3. Mohamed Salah
2. Alisson Becker
1. Virgil van Dijk

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE