Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2021 19:19
Ekspert har Chelsea som titelfavorit: De bliver svære at stoppe

Alan Shearer er meget imponeret over, hvad han har set fra Chelsea indtil videre i denne sæson.


I øjeblikket indtager Chelsea førstepladsen i Premier League, og efter de første fem runder, hvor The Blues både har mødt Liverpool, Arsenal og Tottenham på udebane har Alan Shearer været meget imponeret.

Den tidligere Premier League-stjerne skriver i en klumme for BBC, at han ser et hold, der er favorit til at vinde det engelske mesterskab i denne sæson, fordi der ikke er svage punkter i truppen.

- Premier Leagues titelræs er kun lige startet, men der ser allerede ud til, at Chelsea bliver meget svære at stoppe, skriver Shearer.

- Inden sæsonen startede, valgte jeg Chelsea som mestre, fordi jeg troede, at Romelu Lukaku ville gøre en forskel i offensiven, efter de missede så mange chancer sidste sæson.

- Lukaku er ikke den eneste grund til, at de er så formidable – de vandt Champions League i maj uden ham – men hans ankomst betyder, at de ikke har et svagt punkt på holdet, og de har også en stor styrke i bredden.

Den bredde kom også til udtryk i søndagens London-derby mod Tottenham, hvor N’Golo Kanté kom ind fa bænken i pausen og spillede en stor rolle i Chelseas flotte anden halvleg, hvor han selv bidrog til sejren på 3-0 med en scoring.

Næste opgave i Premier League for Chelsea er på lørdag, hvor sidste sæsons mesterhold Manchester City kommer til Stamford Bridge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE