AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:04:2022 21:55
Ekspert: Diaz' indtræden letter presset på Salahs kontraktsituation

Luis Diaz er stærkt medvirkende til, at Liverpool kan tage det lidt mere roligt angående Mohamed Salahs kontraktsituation, mener Gary Neville.


Mohamed Salahs kontrakt udløber i sommeren 2023, og det er noget, der fylder rigtig meget hos Liverpool og alle omkring klubben i øjeblikket.

For hvad skal der ske med egypteren, der i flere år har været en af klubbens absolut største stjerner?

Det har bekymret mange med tilknytning til Liverpool, men der er en grund til, at de kan slappe lidt af, mener Gary Neville.

Sky Sports-eksperten er nemlig af den overbevisning, at Luis Diaz’ ankomst og flotte præstationer fra dag et har lettet presset for Liverpool.

- Diaz ligner en stjerne for fremtiden, og det tager på nogen måder lidt af presset vedrørende Salahs situation. Det betyder, at de har en, der er klar til at komme ind. Det er det, som gode klubber gør. De har et transportbånd, siger Neville til Sky Sports.

- I mange år havde Sir Alex Ferguson en ny klar, så der ikke var nogen, der gjorde klubben afhængig. Gode klubber bygger ikke kun på for tre år. De har den næste spiller klar til at komme ind, og det er det, som Liverpool gør her.

Luis Diaz skiftede fra Porto i januar, hvor Liverpool betalte omtrent 330 millioner kroner for colombianeren, der med tiden kan komme til at koste godt 100 millioner kroner mere – afhængig af præstationerne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE