AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2022 08:54
Ekspert: Denne englænder kan konkurrere med Mbappé

Gary Lineker tog Englands kamp mod Senegal fuldstændig for givet.


Søndag aften kunne England avancere til kvartfinalen, da man vandt med 3-0 over Senegal, og her møder man efterfølgende Frankrig.

Trods Senegal tidligere i år vandt Africa Cup of Nations, så var Gary Lineker sikker på, at England ville gå videre mod den afrikanske nation, da han allerede var begyndt på optakten mod de regerende verdensmestre.
 
For BBC-eksperten begyndte allerede at vurdere, hvem der kan stoppe Kylian Mbappé, som er VM-topscorer med fem scoringer.
 
Og her øjner han en bestemt forsvarer fra England, som kan stoppe franskmanden.
 

Den tidligere engelske landsholdsspiller sagde inden kampen mod Senegal:

 
- Kyle Walker burde ikke være med på Englands hold til kampen mod Senegal. England har ikke råd til, at Walker bliver skadet, for han er nok den eneste backs på planeten, der kan konkurrere med Kylian Mbappe, og det franske hold, siger Lineker til BBC.
 
Den tidligere Arsenal-kant Theo Walcott var også selvsikker på, at Kyle Walker kan stoppe den franske superstjerne:
 
- Jeg føler, at Mbappé ville have svært ved at klare sig mod hans Walkers fysik, hvis jeg skal være ærlig. Han spiller i den franske liga, som er en anden slags end Premier League, og Walker har så meget erfaring i Champions League.
 
Kvartfinalen mod Frankrig spilles lørdag den 10. december klokken 20.00.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE