AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2020 22:56
Ekspert: Chelsea overhaler Liverpool og Manchester City inden for tre-fire år

Engelsk fodboldekspert mener, at Chelsea kan overhale de konkurrerende hold i mesterskabskampen inden for kort tid.


Paul Merson, der spillede 21 landskampe for England i sin aktive karriere, mener, at Chelsea kan vinde Premier League inden for de kommende tre til fire år, hvis de investerer deres penge klogt.

The Blues er i øjeblikket placeret på en fjerdeplads under Frank Lampards første sæson ved roret, og det ser ud til, at klubben er på vej mod Champions League-fodbold i næste sæson.

Lampards tropper besejrede med Manchester City med 2-1 i torsdags. En sejr, der sendte mesterskabet til Liverpool.

Der er stadig et hul, der skal lukkes op til top-to for Chelsea, men ifølge Merson er det tættere på end som så.

- At vinde over Manchester City var stort. Det var stort, fordi alle gerne vil lukke hullet. Chelsea har et par nemme kampe fra nu og til slutningen af sæsonen, så jeg ser ikke, hvordan de ikke kan ende i top-fire, siger Merson til Sky Sports.

I næste støder både Hakim Ziyech og Timo Werner til klubben, ligesom den også flere gange er blevet sat i forbindelse med store navne.

- Jeg mener, Chelsea mangler en venstreback, og muligvis også en ny midtstopper. Hvis de får det, kan de blive en vigtig spiller i næste sæson. Jeg tror ikke nødvendigvis, de vinder Premier League næste år, men hullet bliver mindre.

- Hvis Chelsea ikke har vundet eller vinder Premier League inden for de næste tre-fire år bliver jeg ret chokeret, afslutter TV-eksperten.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED