AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:11:2019 17:21
Ekspert: Arsenal bør overveje engelsk succesmanager som Emery-erstatning

Paul Merson er overbevist om, at Chris Wilder har gjort sig fortjent til at blive bragt i spil til et stort job - og det kan måske være hos Arsenal.


Sheffield United er lige nu bedre placeret i Premier League-tabellen end Arsenal.

Det har blandt andet betydet, at Unai Emery så småt skal begynde at skabe bedre resultater for at beholde sit job i London-klubben, men det betyder nu også, at Sheffields Uniteds manager er i spil til at overtage i Arsenal.

Det mener den tidligere Arsenal-spiller, Paul Merson, i hvert fald.

- Chris Wilder har udført et fantastisk stykke arbejde i Sheffield United, og han har fortjener at få chancen i et stort job på et tidspunkt. Vi burde alle snakke om ham lige nu, men det gør vi ikke. Måske er hans navn for engelsk? Men se på, hvad han har præsteret, fortæller eksperten til Daily Star.

- Managere som Unai Emery og Mauricio Pochettino er under pres, og man ved aldrig om en manager, kan tage så stort et skridt op. Men Chris Wilder må være med i overvejelserne næste gang, at et stort job bliver ledigt. Han fortjener det.

Chris Wilder har tidligere også stået i spidsen for Oxford United og Northampton.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED