Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2021 16:07
Ekspert: Alexander-Arnold bliver IKKE udtaget til EM

Den tidligere Aston Villa-angriber Gabby Agbonlahor tror ikke, at Trent Alexander-Arnold bliver udtaget til sommerens EM-slutrunde.


Havde man for et år siden nævnt, at Liverpools højre back Trent Alexander-Arnold ikke ville blive udtaget til det engelske landshold, ville få have troet én.

Dette var dog tilfældet i den netop overståede landsholdssamling, hvilket var et resultat af flere måneders formdyk for Liverpool-spilleren.

Lige nu er det endda usikkert om, hvorvidt PL og CL-vinderen vil blive udtaget til den kommende EM-slutrunde, og det er noget, som TalkSport-eksperten Gabby Agbonlahor ikke tror på.

- Han har ikke været på sit bedste, men han er en god spiller. Det er virkelig svært med England, fordi du ser på spillere som Reece James; han er rigtig god offensivt og også solid defensivt. Trent er fremragende fremad, men ikke lige så god defensivt.

- Walker vil helt sikkert komme med, fordi han også kan spille i midterforsvaret, og Trippier gør det rigtig godt i Atletico Madrid. Så om Trent har været i dårlig form eller ej, så tænker jeg, at Southgate simpelthen bare foretrækker andre spillere fremfor Trent. Jeg tror ikke, at han tager ham med, lyder den kontroversielle forudsigelse fra Agbonlahor.

22-årige Alexander-Arnold har spillet 35 kampe for Liverpool i den indeværende sæson med 'kun' seks assists til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED