Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:08:2020 10:18
Ekspert: Akés City-skifte kan blive noget skidt

Wim Kieft mener ikke, at Nathan Aké nødvendigvis bliver starter hos Manchester City.


Nathan Aké ser ud til at skifte Bournemouth ud med Manchester City efter nedrykningen fra Premier League.

Hollænderen koster angiveligt Pep Guardiolas klub £40 millioner at hente, hvorfor man skulle tro, at han ville være tiltænkt en plads som starter.

Det er dog på rygtebørsen ikke nødvendigvis tilfældet, da Guardiola angiveligt stadig er interesseret i Napolis Kalidou Koulibaly, og det bekymrer den tidligere hollandske landsholdsspiller, Wim Kieft.

- Det er smart af Guardiola at hente ham, men Aké vil finde ud af, at det er hårdt arbejde at spille der, og at han har et stort problem. 

- Han kan spille bolden godt, og har erfaring fra England, men City har nok købt ham for de defensive kvaliteter, selvom han er stærkest, når han spiller omkring straffesparksfeltet, og det gør City sjældent. Til tider er han lidt vild.

- Det er bekymrende, hvis han bliver anset for at have styrket bredden, men hvis han skriver under, så får han en stor løn i fem år, og spiller for et fantastisk hold, lyder det fra Wieft ifølge De Telegraaf.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED