Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:04:2021 17:30
Ejeren er ved at bukke under: Super League-klub er tæt på at blive sat til salg

Kaveh Solhekol fra Sky Sports skriver, at der er forlydender om, at en engelske Super League-klub er tæt på at blive sat til salg.


Orkanen har måske ovre, efter de engelske Super League-klubber trak sig fra planerne om den nye turnering, men det er ikke ensbetydende med, at stormen er døet hen.

Med sine handlinger har de seks engelske storhold formået at fremmedgøre sig fuldstændigt fra en stor del af sin egen fanskare, som fortsat er rasende over ejernes beslutning og manglende inddragelse af netop tilhængerne.

Chelsea-fans protesterede foran Stamford Bridge tirsdag aften, og vrede Manchester United-tilhængere invaderede klubbens træningskompleks denne torsdag for at ytre deres utilfredshed og opfordre Glazer-familien til at sælge klubben. Det samme ses hos de andre Big Six-klubber.

Tilhængerne ser ikke ud til bare at have glemt Super League fra den ene dag til den anden, og protesterne og presset på klubejerne har en effekt. Ifølge Sky Sports-journalisten Kaveh Solhekols information er mindst én af klubejerne tæt på at "kaste håndklædet i ringen" og sætte sin klub til salg. Det skriver Solhekol på sin Twitter-profil torsdag.

Han nævner desværre ikke klubben, der er tale om, ved navn, men der er i øjeblikket protester rettet imod alle fra Glazer-familien i United, FSG i Liverpool, Kroenke i Arsenal, Lewis i Tottenham, Abramovich i Chelsea og Sheikh Mansour i Manchester City.

Football Insider skrev onsdag, at Joe Lewis, der ejer Tottenham, skulle være på udkig efter en køber af en andel eller hele klubben, så Tottenham er måske den klub, Solhekol også hører rygter om.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED