AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:07:2020 20:16
Ejer af League One-klub chokerer: Vil bruge 450 millioner kroner på transfers

Den kontroversielle forretningsmand William Storey har store ambitioner med sit nye projekt med Sunderland.


Sunderland har været på én lang rejse ned af bakke de seneste par år, hvorfor klubbens nuværende ejer Steward Donald nu har fået nok og derfor gerne vil sælge sit ejerskab.

Heldigvis for Donald har det ikke været svært at finde en køber, da den kontroversielle forretningsmand William Storey allerede ser ud til at overtage klubben så hurtigt som muligt. Og det kommer ikke til at gå stille for sig.

I hvert fald ikke, hvis man spørger Storey selv, der har enorme ambitioner for Sunderland, hvilket han ifølge ham selv vil understøtte økonomisk. Det afslørede han overfor The Sun.

- 50 millioner pund ville være et absolut minimum at investere i spillere til klubben, indledte Storey tørt.

- Fansene har brug for at være begejstret over noget, og jeg vil gerne lave en klar udmelding - både på og udenfor banen. Jeg har arbejdet på dette projekt i fire måneder nu, og jeg har allerede fire Premier League-spillere klar, som gerne vil skrive under.

Ifølge Storey kommer Sunderland ikke kun til at stræbe efter Premier League-fodbold, men de kommer samtidig også til at forstærke sig med Premier League-spillere.

League One-klubben glippede oprykining til The Championship sidste år efter endnu en skuffende sæson.

Forretningsmanden William Storey er blandt andet også kendt fra Formula 1-verden, hvor han har en betydelig andel i Kevin Magnusens kontruktør Haas F1 Team.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED