AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2019 20:33
Egyptisk bomber om Salah: Han er både en bror og et forbillede

26-årige Ahmed 'Kouka' Hassan har kun beundring til overs for sin landsmand Mohamed Salah.


Den egyptiske angriber Ahmed 'Kouka' Hassan har lavet en karriere ud af op og nedture, og her har en spiller og personlighed som Mohamed Salah været en stor hjælp for ham som forbillede.

Den tidligere Benfica-angriber, der nu spiller i græske Olympiakos satte således i et interview med avisen The Guardian ord på Liverpool-stjernen med fokus på hans betydning for egyptere:

- Salah er en bror for mig, da vi gennem ungdomslandsholdene har kendt hinanden, siden vi var 16-17 år gamle, så jeg kender ham rigtig godt.

- Han er en rigtig ydmyg person og et forbillede for mig og generelt alle egyptere. Det er en fornøjelse at spille med en af verdens bedste fodboldspillere.

Om egypternes forhold til Liverpool var Hassans svar også entydigt.

- Hvem holder ikke med Liverpool i Egypten? Jeg ved det i hvert fald ikke. Ligegyldigt, hvem de spiller mod, holder man med dem på grund af Salah. Han er en af os, afslutter Olympiakos-angriberen.

På det personlige plan er Hassan kommet tilbage på Egyptens landshold efter en fin sæson i Olympiakos, hvilket var til stor opløftning efter et par hårde og målfattige år i Benfica.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED