AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:07:2020 11:33
Eftertragtet Vertonghen er åben for at blive i Premier League

Jan Vertonghen er på jagt efter en ny klub efter sit farvel hos Tottenham, og belgieren kan blive i Premier League.


Tidligere på ugen blev det bekræftet, at Jan Vertonghen forlader Tottenham efter otte sæsoner, og den 33-årige forsvarsspiller har indtil videre ikke fundet sig en ny klub.

Men på rygtebasis sættes belgieren i forbindelse med både Fiorentina, Inter, Roma, Atlético Madrid og Wolves, og han fortæller nu, at han vil være åben for at blive i Premier League, hvis den rette mulighed opstår.

- Det vil afhænge af mulighederne. Jeg har noget i hovedet, og vi må se, om det sker eller ej, fortæller Vertonghen ifølge Sky Sports.

- Jeg overvejer mulighederne, og jeg vil træffe en god beslutning. Det vil formentlig ske inden alt for længe. Selvfølgelig er vinduet nu længere, end det var sidste år, så vi har tid til at vurdere den bedste mulighed.

Han skiftede til Tottenham fra Ajax i sommeren 2012.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED