AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:07:2019 12:09
Eftertragtet Lemina: Der er ingen vej tilbage - jeg vil væk fra Southampton

Mario Lemina fortæller i et interview, at han har informeret Southampton-ledelsen omkring sit ønske om at forlade klubben.


Tirsdag meldte flere meget troværdige medier - heriblandt Daily Echo, Press Association, Sky Sports og flere - at Manchester United, Leicester og Arsenal alle havde spurgt Southampton ind til muligheden for at hente gabonesiske Mario Lemina. 

Det kommer efter midtbanespilleren ikke var en del af den trup, som Ralph Hasenhüttl for nyligt udtog til Southamptons preseason-træningslejr i Østrig. 

Da Lemina i et interview med France Football blev spurgt ind til, hvorfor han ikke er en del af truppen, svarer han: 

- Jeg er ikke med på træningslejren i overensstemmelse med manageren. Han ønsker at bygge på sin trup med spillere, der ønsker at blive i klubben, så han satte mig til siden. Jeg har gjort det klart: Jeg ønsker at forlade klubben og komme et andet sted hen denne sommer. Jeg var også rigtig frustreret over min skade, der løb over tre måneder, så jeg vil nu prøve noget nyt, fortæller Lemina til France Football. 

Til spørgsmålet om, hvorvidt han ønsker at blive i Premier League, svarer Lemina: 

- Det er helt sikkert en interessant liga. Det bedste for mig ville være at blive her, men jeg lukker ikke døren for nogen klub eller noget land. I dag, efter tre måneders skade, så ser jeg ikke efter noget specifikt. Jeg ønsker at spille i de største klubber, men nu må vi se, hvilke tilbud jeg få, slutter han. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED