AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2023 17:18
Efter vildt comeback: Det sagde Klopp til spillerne i pausen

Liverpool vendte 0-1 til 3-1 efter vild anden halvleg.


Det lykkedes lørdag Liverpool at besejre Wolves med 3-1.

Da der blev fløjtet til pause, så det dog ikke ud, som om Liverpool ville få det store med fra kampen, da man måtte gå i barakkerne bagud 0-1.

Liverpool kom dog ud til anden halvleg med fornyet energi, og tre scoringer fra The Reds vendte op og ned på kampens forløb.

 

Og Liverpools nye signing Dominik Szoboszlai fortæller, at Jürgen Klopp forlangte mere passion fra sit hold, da han gav en pep-talk i pausen.

- Nøglen var, at vi ikke måtte give op.

- I pausen snakkede manageren om, at der var brug for lidenskab og passion i anden halvleg, og at vi var nødt til at lægge noget arbejde i vores spil. Vi skiftede formation, og alle gjorde deres arbejde og vi vendte kampen.

- Hvis jeg skal spille der (på kanten, red.), så spiller jeg der. Jeg er nødt til at koncentrere mig og fokusere en smule mere på det defensive, men jeg fortsatte med at hjælpe holdet og forsøgte at skyde - det skete ikke, men der findes altid en næste gang.

- Alle ville have været glade, hvis vi ikke var kommet bagud 0-1. Men hvis vi godt kan lide at vinde på denne måde, så lad os fortsætte, men lad os sørge for altid at vinde i slutningen, siger Szoboszlai til pressen efter kampen.

Jürgen Klopp kunne i øvrigt fortælle, at en Liverpool-stjerne var lettet over at blive skiftet ud i pausen - læs mere her.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Premier League-klub overvejer at fyre manager

2Pochettino med dårligt nyt om Chelsea-stjerne

3. Peter Schemichel raser over United-profil 

4. Arsenal millimeter fra aftale med stjerne

5. Efter to oplæg: Mohamed Salah slår Premier League-rekord

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE