Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2020 08:24
Efter United-nederlag: Dortmund overvejer at hæve prisen på Sancho

Bundesliga-kommentatoren Kevin Hatchard skriver, at Dortmund kan ende med at kræve endnu mere end £108 millioner for Jadon Sancho.


Jadon Sancho har kontrakt med Dortmund frem til 2023, og selvom den 20-årige englænder angiveligt gerne vil til Manchester United, starter han ikke et oprør mod Dortmund-ledelsen, hvis ikke transferen sker denne sommer.

Dermed står Dortmund med gode kort på hånden i forhandlingerne med The Red Devils, som startede sæsonen med en rædsom præstation, der resulterede i et 3-1 nederlag til Crystal Palace på Old Trafford.

Manchester United har efter sigende trukket forhandlingerne med Dortmund om Jadon Sancho i langdrag i håbet om, at tyskerne ville blive desperate efter at sælge nær slutningen af transfervinduet og dermed sænke sin salgspris på £108 millioner.

Men i kølvandet på lørdagens nederlag til The Eagles er der nu en god chance for, at Bundesliga-storholdet i stedet vil hæve prisen. Det erfarer Bundesliga-kommentator Kevin Hatchard.

For den dårlige sæsonstart kan betyde, at Manchester United er endnu mere desperate efter at signe Sancho, og jo mere desperate, desto mere kan Dortmund finde på at kræve.

- Jeg er blevet fortalt, at der ikke er nogen chancen for, at Dortmund sænker deres pris på Sancho, som angiveligt er på omkring £108 millioner. Der er endda en chance for, at de nu vil kræve mere, skriver Hatchard på sin Twitter-profil.

- Jeg har sagt det i flere uger; Hvis Uniteds strategi er at presse Dortmund til at sælge, så slår den fejl.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED