AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:06:2023 11:28
Efter Ugarte-handlen glippede: Ham går Chelsea efter nu

Chelsea vender blikket mod en anden midtbanespiller.


Manuel Ugarte lignede længe, at han kunne kalde sig for en ny Chelsea-spiller.

Meldingen lød i hvert fald på fra den portugisiske presse, at han var millimeter fra The Blues, men klubben fra den engelske hovedstad valgte at forlade forhandlingerne.

I stedet skifter 22-årige Ugarte til Paris Saint-Germain, som var klar til at betale hele beløbet på £52 millioner, der er spillerens frikøbsklausul, samtidigt med at den franske klub tilbød ham en større lønpakke.

Derfor skal Mauricio Pochettino & co. på udkig efter en midtbanespiller, der udfylder det tomrum, som de synes at mangle.

Og her melder Evening Standard og Fabrizio Romano, at blikket nu er vendt mod Moises Caicedo.

Brighton-stjernen kan koste mere end £80 millioner efter at have etableret sig som en af de bedste midtbanespillere i Premier League, hvor der også er interesse fra Arsenal, der er enige om der personlige vilkår, og Liverpool.

Arsenal og Chelsea var også interesseret i 21-årige Caicedo i januar, men her blev en transfer aldrig en realitet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE