Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2022 14:27
Efter udsatte kampe på stribe: Norwich-manager vil ikke have regler ændret

Dean Smith ser ikke en regelændring som den rette løsning til de mange udsatte kampe.


Med 21 udsatte kampe i denne Premier League-sæson har der været stor debat om, hvorvidt der skal laves en ændring i reglerne. 

Mange fans, eksperter og trænere har været utilfredse med mange udsatte kampe, som følge af Covid-19 og nu også AFCON.

Der har i den grad været kritik af udsættelserne, da mange mener, at klubber udnytter pandemien og andre til at få udsat kampe, selvom det måske nærmere drejer sig om karantæner og skader.

Mest kendt har det været med Arsenal, da de fik udsat Carabao-opgøret mod Liverpool, selvom de havde spillere nok til at stille hold. 

Norwich-manager, Dean Smith, ser dog ikke en ændring i reglerne som den rette løsning lige nu:

- Jeg ville være skuffet (over en regelændring, red.), fordi jeg ikke synes, at der skal være en, siger han og fortsætter:

- Vi ser på reglerne nu, og siger, at de ikke egner sig til formålet. Men det er reglerne for sæsonen, og jeg synes ikke, at det skal tillades at ændre dem midt i sæsonen. 

- Der har været 21 udsættelser, og hver sag har haft sin individuelle grund. Hvis du spørger mig, skal det fortsætte sådan til slut på sæsonen. 

- Derefter kan de ændre, hvad end der skal ændres, fortæller den tidligere Aston Villa-manager, der nu leder Norwichs tropper.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE