Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2020 18:54
Efter Thiago: Nu vil Liverpool hente tidl. Premier League-profil

Dominic King fra Daily Mail skriver torsdag aften, at Liverpool har taget kontakt til Watford omkring muligheden for at signe Ismaila Sarr.


Ismaila Sarr gjorde med sine to scoringer sit for, at Liverpools ubesejrede stime blev brudt, da de engelske mestre tabte overraskende 3-0 til Watford sidste sæson.

Lige lidt hjalp det for Watford, der endte med at rykke ned, men Jürgen Klopp og Liverpool tog notits af den 22-årige senegaleser, og han er længe blevet omtalt som en spiller, The Reds havde på radaren.

Nu har Liverpool, der blot mangler officielt at præsentere Thiago Alcantara som sin seneste signing, taget sin interesse skridtet videre.

Dominic King fra Daily Mail skriver nemlig, at Liverpool har taget kontakt til Watford for at forhøre sig om muligheden for at signe wingeren.

Intet bud skulle i skrivende stund være afgivet, men The Reds overvejer ganske seriøst at forsøge sig med et.  Om man kan nå til enighed med Watford, er så en anden ting.

Nedrykkerne er åbne for at sælge, men vil kræve mindst £36 millioner for senegaleseren. John Cross fra Daily Mirror skriver, at prisen nærmere vil være £40 millioner.

Hidtil har Liverpool vist mådehold på sommerens transfermarked, så om man har pengene og viljen til at byde så højt, er svært at vurdere.

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED