Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:09:2020 14:26
Efter otte år i klubben: United-spiller er "et skridt" fra Serie A-skifte for 81 mio.

Andreas Pereira skulle være tæt på at bytte Manchester United ud med Lazio, melder flere italienske kilder.


Trods sine otte år i klubben har Andreas Pereira aldrig for alvor formået at låse sig fast i startopstillingen for Manchester United, og nu ser det ud til, at det er farvel og tak til tiden på Old Trafford.

Tidligere på sommeren var der meldinger om, at den brasilianske midtbanespiller skulle have meddelt Ole Gunnar Solskjær, at han ønsker en transfer. Nu ser det ud til, at han får ønsket opfyldt med et skifte til Lazio.

Il Messagero skriver denne søndag, at Pereira er "et skridt" fra at skifte til det italienske storhold på en etårig lejeaftale med købsforpligtelse. Lazio binder sig angiveligt til at signe midtbanespilleren næste sommer for omkring £10 millioner - 81 millioner kroner.

Transferguruen Fabrizio Romano bekræfter ligeledes på sin Twitter-profil, at der er forhandlinger undervejs mellem de to klubber. Han får det dog ikke til at lyde som om, en handel er lige på trapperne.

Det skyldes måske, at Lazio har brug for at skabe balance i regnskabsbøgerne. Klubben er ifølge Il Messagero nødt til at sælge en række spillere, før den er i stand til at købe Pereira og en række andre signings.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED