AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2022 19:23
Efter opsigtsvækkende Mbappé-detalje: Flere PL-klubber står i kø

Flere af de største klubber i Premier League slikker sig om munden efter nye detaljer.


Tidligere på ugen fortalte den franske sportsavis L'Equipe opsigtsvækkende detaljer om Kylian Mbappés kontrakt med Paris Saint-Germain.
 
Stik mod forventningerne, varer stjernens kontrakt nemlig kun frem til sommeren 2024, mens det sidste år er betinget af en frivillig option, og altså ikke som hidtil troet allerede en realitet.
 
Det betyder, at Paris Saint-Germain allerede kan se sig tvunget til at afskibe Mbappé næste sommer, hvis klubben ikke vil risikere at miste et af holdets største stjerner på en fri transfer året efter.
Det er alene Mbappé selv, der beslutter sig for, om han vil blive et år ekstra i den franske hovedstad, men skulle det ikke være tilfældet, står flere Premier League-klubber i kø.
 
Således skriver Marca, at flere klubber i Premier League holder øje med franskmandens situation. Det skulle dreje sig om Manchester United, Liverpool og Chelsea, der ligefrem er "klar til at slås" om underskriften, som avisen skriver.
 
Også Real Madrid er iblandt de interesserede klubber, hedder det sig.
 
I sommer lød det ellers fra Paris Saint-Germain, at Mbappé havde skrevet kontrakt frem til 2025, ligesom han også figurerede i en præsentation med en trøje, hvorpå der som rygnummer var anført 2025.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE