AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2023 21:41
Efter Milner-exit: Nu kommer der ændringer i Liverpools anførergruppe

James Milner forlader Liverpool til sommer, som dermed skal have ny viceanfører.


Liverpool er inden længe nødt til at vælge en ny viceanfører, efter at det er blevet offentliggjort, at James Milner forlader klubben ved kontraktudløb til sommer.

I kampen mod Aston Villa i lørdags, spillede Milner sin kamp nummer 331 for Liverpool, og han sluttede sågar af med anførerbindet rundt om armen.

Jordan Henderson fotsætter med at være Liverpools anfører, mens Virgil van Dijk, der lige nu er tredjevalget til anførerposten formentlig rykkes op som ny viceanfører, skriver Liverpool Echo.

LÆS OGSÅ: Ny melding: Chelsea presser på for stor signing

Som følge af Gini Wijnaldums exit på en fri transfer, besluttede klubben sig for at udvide anførergruppen.

- Vi havde tre, som blev, og så stemte spillerne for, at der skulle tilføjes yderligere tre. De tre var Hendo, Milly og Virg, og så var der næstflest stemmer på Trent (Alexander-Arnold, red.), Robbo (Andy Robertson, red.) og Alisson Becker.

- Vi havde et problem sidste år fra tid til anden, fordi vi mistede så mange spillere, at vi ikke havde nogen tilbage i spillerkommitéen. Så det gav mening at udvide den en smule. Det var, hvad vi gjorde, lød det fra Klopp i september 2021.

Andy Robertson ventes at blive rykket frem som nyt tredjevalg til anførerrollen, lyder det fra lokalavisen.

LÆS OGSÅ: Premier League-manager truer med at gå

LÆS OGSÅ: Salah og Rashford vraget på Nevilles hold - her er hans forklaring


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE