AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:02:2023 13:00
Efter lukketid: Andre Ayew nærmer sig PL-skifte

Andrew Ayew nærmer sig et skifte til en Premier League-klub.


Januar transfervinduet blev midnat lukket i.

Og den eneste klub, der ikke formod at handle, var Everton.

Dog nærmer de sig nu allerede et indkøb.

For man kan fortsat godt handle spillere, som ikke er på kontrakt, og her nærmer The Toffees et køb af Andre Ayew.

Den 33-årige ghaneser forventes at ankomme til England i løbet af de næste 24 timer efter at have modtaget et gyldent håndtryk på £2,5 millioner, som gør ham fri til at vende tilbage til Premier League.

Der er dog ingen garantier for, at den tidligere Swansea- og West Ham-stjerne vil slutte sig til Everton, da rivaliserende topklubber også har meldt interesse.
 
 

Ayew skulle have haft indledende samtaler med Evertons sportsdirektør, Kevin Thelwell, om et muligt skifte til Goodison Park.

 
Everton har overvejet at tilbyde Ayew, hvis bror Jordan spiller for Crystal Palace, en kontrakt indtil sæsonafslutningen.
 
Ayew sluttede sig til det qatariske hold Al Sadd i juli 2021 og underskrev en toårig aftale med en option på yderligere 12 måneder. Dog skulle blot have spillet fem kampe mere for at udløse den 12 måneders forlængelse af hans kontrakt.
 
Angriberen siges at være opsat på en tilbagevenden til europæisk fodbold. 
 

LÆS OGSÅDet er opdateringen på Ziyechs PSG-skifte

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE