AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2019 21:52
Efter Koscielny-udeblivelse: Her er seks mulige afløsere

Det engelske medie talkSPORT er kommet med seks bud på, hvem der kan afløse Laurent Koscielny i Arsenal.


Der gik torsdag et chok gennem trænerstaben i Arsenal, da den franske anfører Laurent Koscielny pludselig nægtede at rejse med London-klubben til USA og i stedet anmodede om at blive fritstilet fra sin kontrakt et år før tid.

Forsvarsspillerens dage i Arsenal synes derfor talte, og engelske talkSPORT er kommet med seks bud på, hvem der kan afløse franskmanden i Arsenal.

 

William Saliba, Saint-Etienne

Arsenal er angiveligt tæt på allerede at købe Saliba i den franske klub for £27 millioner. Unai Emery har imidlertid planer om at låne spilleren tilbage til klubben i en sæson, men den plan kan blive forpurret af Koscielnys seneste handling. 18-årige Saliba havde en fremragende gennemrbrudssæson for Saint-Etienne i år.

 

Gary Cahill, fri på markedet

Cahill har været linked til Arsenal flere gange denne sommer. Den tidligere Chelsea-anfører vandt alt med Chelsea og har en erfaring, der i den grad kan matche Laurent Koscielnys. Gary Cahill har længe været åben over for at fortsætte karrieren i Premier League, og Arsenal synes ikke usandsynligt.

 

Krystian Bielik, Arsenal

Den unge Bielik har den sommer givet Arsenal et ultimatum: Brug mig eller sælg mig. Måske kommer ultimatummet på rette tidspunkt med Koscielnys beslutning, for den polske U21-landsholdsspiller kan efter et succesfuldt lejeophold i Charlton måske være manden, der kan erstatte Koscielny på lang sigt.

 

Samuel Umtiti, Barcelona

Umtiti har bøvlet med skader, siden han kunne være med til at løfte VM-trofæet for Frankrig sidste sommer. Skaderne har kostet ham startpladsen i Barcelona, hvorfor han nu kan være på vej væk. Forsvarsspilleren bliver imidlertid ikke billig, og der regnes ikke for sandsynligt, at Arsenal har råd til ham denne sommer.

 

Eric Bailly, Manchester United

Allerede i januar forsøgte Arsenal at tilknytte den ivorianske forsvarsspiller, der er gledet ud af truppen i Manchester United. Da United også skulle være på jagt efter endnu en centerback denne sommer er vejen banet for et exit, som Arsenal gerne vil udnytte. Manchester United ønsker dog ikke at sælge til en rival.

 

Toby Alderweireld, Tottenham

Tottenham kan intet gøre for at stoppe Alderweirelds exit-planer fra London-klubben. Den 30-årige forsvarsspiller har et år tilbage af sin kontrakt, og skal der tjenes penge på belgieren, er det nu. Arsenal skal dog være hurtige, for italienske Roma er langt i forhandlingerne om at overtage Alderweireld.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED