AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2020 11:45
Efter klubsalget blev spoleret: Nu lægger Ashley sag an mod Premier League

Daily Mail skriver, at Mike Ashley går rettens vej og sagsøger Premier League, som ikke valgte at godkende ejerskiftet.


Premier League tillod angiveligt ikke Mike Ashley at sælge Newcastle United til et saudi-arabisk ledet konsortium, så nu har den nuværende klubejer valgt at sagsøge organisationen bag den bedste engelske fodboldrække.

Det skriver Daily Mail mandag formiddag.

Sidste uge beskyldte Ashley den administrerende direktør for Premier League, Richard Masters, for ikke at have handlet "korrekt" under Premier Leagues evaluering af de interesserede købere af The Magpies. Samtidigt truede rigmanden med at gå rettens vej, hvilket nu er en realitet.

Advokatfirmaet Blackstone Chambers bekræfter i hvert fald, at Ashley har hyret en af de samme advokater, som var med til at få Manchester City frifundet hos Den Internationale Sportsdomstol, til at føre sag mod Premier League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED