AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:07:2019 22:21
Efter Joelinton-handel: Ny brasilianer spøger i Newcastle

Newcastle præsenterede her til aften en ny angriber i skikkelse af 22-årige Joelinton, og ifølge Sky Sports kan en ny brasilianer være på vej til Steve Bruces mandskab.


Steve Bruce overtog fra starten af juli måned tøjlerne i Newcastle fra spanske Rafael Benitez, og den rutinerede englænder har ikke tøvet med at handle ind til Newcastle-truppen, som blandt andet er blevet tre angribere fattigere i løbet af det igangværende transfervindue. 

Den nye angriber i Newcastle-trøjen, Joelinton, er blevet handlet til en formodet pris på cirka 335 millioner kroner - og nu kan en ny brasiliansk angriber måske snart melde sin ankomst hos Steve Bruce og kompagni. 

- En af forhandlerne, som var involveret i Joelinton-handlen, har her til aften fortalt os, at Newcastle ligger i forhandlinger med en anden brasiliansk angriber, Marrony, fortæller Kaveh Solhekol, der er reporter hos Sky Sports.

Han fortæller desuden, at Marrony er 20 år gammel, spiller i Vasco da Gama - og ifølge Sky Sports-reporteren har brasilianeren en frikøbsklausul på 250 millioner kroner i sin kontrakt. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED